bild2

Frilans

Frilans TV-fotograf / Steadicam operatör

Mobil: 070-311 98 00

Erfarenhet:

Har jobbat i TV-branschen sedan 2001, med kunder som DHL, Skanska, OTW, Jarowskij, Atlas Copco, mfl. Startade karriären på TV4 Bergslagen i Örebro, sen vidare till TV4 Uppland och några inhopp mot TV4 Riks. Startade 2003 med en kollega ett produktionsbolag som gjorde reklamfilm, informationsfilm och dokumentationer. Sedan 2011 är jag egen, som frilans TV-fotograf / Steadicam operatör.
Har under alla år varit delaktig i mängder med live produktioner, främst som fotograf men på senare tid som bildproducent.

Steadicam:

Är ägare av en Tiffen Ultra2, den har använts på scenen under live-sändningar, i musikvideos,  reklamfilmer, reportage och rundisar på SVT. Har som målsättning att fokusera på Steadicam och jobba mot produktionsbolag. Boka Steadicam! – Läs mer »

Teknik:
Har en hel hög av egen teknik, allt från trådlösa mikrofoner till drönare, Canon 5D, Sony FS7, GoPro4Black, Blackmagic Cinema Camera 2,5k. Har jobbat med allt från RED Epic/Dragon / Arri Alexa till Sony EX1, F3, F5.

Mjukvara:
Är fullt bekväm med alla typer av videoredigeringsmjukvaror, har även suttit oändligt många timmar med After Effects / Combustion.